Hornický seminář NTM

Hornický seminář NTM

Vážení přátelé hornictví, hutnictví, ložiskové geologie, koksárenství, slévárenství, válcování a těžkého průmyslu!

Hornický seminář NTM, 111. ročník, který se měl konat 1. prosince a Hutnický seminář NTM, 60. ročník, který se měl konat 2. prosince jsou oba ZRUŠENY, z důvodů COVID situace. Oba semináře se budou konat (snad) za rok v podobném termínu.

Ale abychom nevypadli z tradice a hlavně z číslování, 111. hornický seminář SYMBOLICKY proběhne jako soukromá akce v omezeném počtu zájemců jednorázově či sériově v Hostinci Prašivka v Ovenecké ulici. Koncem listopadu se mi ozvěte, kdo bude chtít přijít na pivo.

Tato symbolická soukromá akce (resp. série akcí) v Hostinci Prašivka, bude spojena s mojí rozlučkou s mým působením v NTM, odcházím pracovat jinam.

PROSÍM, pokud máte zájem či máte tip na mého nástupce na pozici Vedoucí oddělení hornického a hutnického oddělení NTM, dejte mi prosím vědět. (((Systematizace místa je v platové tříde 13 v tabulce 1. Má tady ale jen třídu 12, dotyčný si tedy bude muset třídu 13 uhádat do smlouvy))). Rád bych svoji práci a svoje místo předal nějakému kvalitnímu a důstojnému nástupci, co miluje náš obor, co miluje rudy, uhlí, uran, koks, těžní věže, haldy, odkaliště, noční skřípání koles, šum pasové dopravy či vůni fenolu po ránu. Další informace případnému zájemci rád podám.

 

Každá pohádka nějak začíná a každá pohádka má také svůj konec. A konec té mojí pohádky nastává nyní, kdy opouštím NTM a vracím se zpět do reálného života. Nicméně předpokládám, že se na seminářích NTM budeme i nadále setkávat.

 

V úctě Vás zdravím

Zdař Bůh!

Martin Přibil

Napsat komentář